Søg
Telemarketing

Direct Mail Kampagne

Hos Valeur Telemarketing i København og Aarhus tilbyder vi også at køre en direct mail kampagne - en model, hvor vi finder nye kunder til din virksomhed ved hjælp af direct marketing principperne. Direct marketing konceptet sætter os i stand til at foretage et solidt og effektivt opsøgende arbejde, så din virksomhed lettere opnår kontakt med potentielle kunder.

Direct mail kampagneplanlægning

Hos Valeur A/S har vi og vores kunder haft stor succes med at kombinere to af de grundlæggende principper i en såkaldt direct mail kampagne. En direct mail kampagne hos Valeur A/S er en kombination af direct mails og telemarketing. Kampagnen gennemføres i tre trin, hvor der rettes henvendelse til hvert emne i din målgruppe ad flere omgange.

  1. Indhentning af kontaktoplysninger på rette person.
  2. Udarbejdelse og udsendelse af salgsbrev, brochure eller anden form for markedsføringsmateriale.
  3. Opfølgende telefonopkald, hvor målet er at arrangere et møde.

En direct mail kampagne er en meget målrettet fremgangsmåde, hvor forarbejdet sikrer, at dit budskab stiles til rette person og beslutningstager hos et potentielt virksomhedsemne. Dette øger muligheden for, at der opstår en interesse for det givne produkt - hvilket igen øger sandsynligheden for mødebooking ved opfølgning på det udsendte salgsmateriale.

Kampagner for både private og offentlige instanser

Vi har bl.a. foretaget en direct mail kampagne for Factor X, hvor de dog selv havde valgt at stå for udsendelse af markedsføringsmaterialet. Samarbejdet tog udgangspunkt i et langt og tæt samarbejde med løbende opfølgning og evaluering.

"I samarbejdet med Valeur og konsulenten Ingrid har netop det lange og tætte samarbejde været nøglen til et succesfuldt samarbejde. Før en ny direct mail kampagne har vi altid et møde med konsulenten, hvor vi præsenterer materialet, og i samarbejde med Ingrid lægger os fast på den vinkel, hun skal bruge i telefonen. I den proces oplever vi konsulenten som grundig og nysgerrig, ligesom hun ikke går af vejen for at udfordre os." Bo Westberg, Direktør, Factor X.

Valeur A/S har erfaring med direct mail kampagner for både små og store virksomheder, og i særdeleshed også for offentlige instanser.

Du kan læse mere om, hvordan vi arbejder med direct mails og B2B-telemarketing i København og Aarhus her.

Kontakt os i dag eller brug kontaktformularen til højre for at høre mere om, hvordan vi kan være behjælpelig i en direct mail kampagne for din virksomhed.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: Factor X

...Factor X og Valeur har samarbejdet siden 2004 :: Læs mere