Søg
Referencer

Vinspecialisten Randers

Thomas Elle, Indehaver

Vinspecialisten Randers er, udover at være en regulær vinbutik, leveringsdygtig i gaver og arrangementer for firmaer. I foråret 2011 kontaktede Vinspecialisten Randers Valeur, for at få hjælp til at booke møder med virksomheder i Randers og omegn, da indehaverne Lene og Thomas synes de brugte for meget tid på det selv.

"Når man kun er to personer og har et nyetableret firma, er der rigtig meget at se til; kundebetjening, revisor- og advokatmøder, varebestilling, opfølgning på salgsmøder osv. Da vi derudover brugte tid på selv at ringe ud, blev vi hurtige enige om at finde nogen, der kunne tage sig af mødebookingen for os. Samtidig er konkurrencen i Randers præget af nogle store spillere, der gennem netværks- og sponsorarbejde i de lokale sportsklubber, sidder tungt på markedet og som nyetableret firma, har vi ikke økonomiske ressourcer til at gå denne vej. Da vi havde hørt positive ting om Valeur gennem nogle bekendte, besluttede vi at give det en chance.

Vi har været vældig tilfredse med Valeurs arbejde, da vi selv slipper for at bruge for meget tid i telefonen, hvor vi ofte brugte flere timer på at booke få møder og godt kunne komme i lidt negativ stemning over for mange afslag.

 

Nu kan vi fokusere på det, som vi begge synes er det mest spændende, nemlig de faktiske salgsmøder. Alt imens overlader vi mødebookingen til Valeurs konsulent Erik Kaae, som vi fornemmer, gør et rigtig solidt stykke arbejde. De møder han booker, er vældig relevante og samtidig passer han godt til opgaven, da han selv har en interesse for vin og derfor formår at tage en god vinsnak med de potentielle kunder, hvilket giver kunderne en god forsmag på hvad vi kan tilbyde.

Vi har været godt tilfredse med udbyttet af møder, men markedsføringsværdien har været mindst ligeså vigtig. Da vi har overtaget butikken fra tidligere ejere, er alle de kald Erik har lavet, også blevet brugt til at fortælle virksomhederne i Randers og omegn, at Vinspecialisten nu er repræsenteret i Randers og hvor man finder den. Så selvom der ikke nødvendigvis bliver booket et møde, bliver budskabet om vores butik under alle omstændigheder spredt. Vi giver Valeur telemarketing vores varmeste anbefalinger."

Kontakt Valeur Telemarketing