Søg
Referencer

Raffinaderiet

Adam Lefeuvre Høyer, Strategisk Konsulent

Valeur har siden juli 2011 arbejdet for det københavnske reklamebureau Raffinaderiet. Raffinaderiet har brugt Valeur i nogle direct mail kampagner, hvor de selv på forhånd sender et brev til relevante kontaktpersoner i danske virksomheder, hvorefter Valeur følger op med en opringning. Denne form for markedsføring har Raffinaderiet brugt i mange år, også med andre udbydere af telemarketingudbydere.

Strategisk konsulent og ansvarlig for forretningsudvikling hos Raffinaderiet Adam Lefeuvre Høyer udtaler: "Samarbejdet med Valeur er det bedste, vi har haft med et telemarketingbureau. Først og fremmest har det kastet flere møder af sig, hvilket i sig selv er et vigtigt parameter, men vi føler også en højere grad af dedikation, lige fra salgsafdelingen over projektafdelingen til de konsulenter, der foretager opkaldene. Samtidig er det vigtigt for os, at det er erfarne personer med en vis autoritet, der ringer ud, da kontaktpersonerne sidder i høje stillinger.

 

Grunden til vi benytter os af direct mail, skyldes frem for alt, at det er en fremgangsmåde vi har god erfaring med. Arbejdsfordelingen i samarbejdet fungerer rigtigt godt. Vi kan gøre det vi er gode til og bruge vores kreativitet til at lave en opsigtsvækkende direct mail aktivitet, mens Valeur kan bruge deres erfaring og struktur til at lave den telefoniske opfølgning og følge kampagnen til dørs. Noget vi ikke selv har de interne ressourcer til at gøre vedvarende.

Udbyttet har indtil nu været tilfredsstillende. Vi har fået spredt kendskabet til Raffinaderiet og fået bragt os selv på banen hos nogle beslutningstagere. Vi kan på det varmeste anbefale Valeur som samarbejdspartner til virksomheder, der ønsker at bruge direct mail som en del af deres markedsføring.

Kontakt Valeur Telemarketing