Søg
Referencer

PeopleTools

Dorte Madsen, Chefkonsulent

PeopleTools er en konsulentvirksomhed, der arbejder med at udfolde menneskers unikke potentialer i arbejdslivet. PeopleTools uddanner HR-konsulenter i anvendelsen af erhvervspsykologiske profilværktøjer og leverer konsulentydelser indenfor rekruttering og lederudvikling i private og offentlige virksomheder.

PeopleTools spidskompetencer er inden for profilværktøjer og konsulentarbejde, hvorfor de siden foråret 2011 har allieret sig med Valeur i forbindelse med mødebooking i det opsøgende salgsarbejde.

Chefkonsulent Dorte Madsen fra PeopleTools udtaler:
"Vi lever af at hjælpe virksomheder med at få det bedste ud af deres medarbejdere og bruge medarbejdernes kompetencer bedst muligt. Det mener vi giver værdi for den enkelte og mere værdi for lønkronerne i virksomheden. Vi har erkendt, at vores egne potentialer ikke ligger i den første telefoniske kontakt til nye kunder. Derfor valgte vi at prøve telemarketing af. Vi havde fået Valeur anbefalet af en samarbejdspartner og efter de første møder med dem, var vi ikke i tvivl om, at de var kvalificerede til at udføre opgaven for os.

 

Vi oplevede opstartsforløbet som smidigt og fleksibelt. Vi havde nogle klare idéer om, hvordan vi ville have vores ydelser præsenteret i telefonen. De idéer udfordrede Valeur os på, med den erfaring de har, og sammen fandt vi frem til et brugbart resultat, som har virket ganske udmærket.

Samarbejdet med telekonsulenten Pia har også fungeret tæt på optimalt. Hun er faldet godt ind i rollen som første led, og vi betragter hende i dag som en medarbejder, der sidder i den anden ende af bygningen. Når vi kommer ud til de møder, hun arrangerer, oplever vi, at det også er den opfattelse vores kunder har haft. Da vi tidligere selv har lavet canvas, havde vi en forestilling om, hvordan hitraten ville se ud. Den forestilling har dog vist sig ikke at holde stik, da den ligger langt over det forventede. Udover de møder, der bliver arrangeret, ser vi stor værdi i den information telefonopkaldene giver os. Vi får kortlagt markedet og får vigtig information om vores potentielle kunder.

Vi er blevet bekræftet i, at det var en god beslutning at lade eksperter udføre denne opgave. Med de flotte resultater vi skaber sammen med Valeur vil kold canvas fortsat være en del af vores salgsstrategi."

Kontakt Valeur Telemarketing