Søg
Referencer

Neupart

Louise Bøttner, Kundeansvarlig

Neupart arbejder med IT-risikostyring og hjælper virksomheder med at leve op til de påkrævede sikkerhedskrav indenfor IT. I efteråret 2008 kontaktede Neupart Valeur med henblik på at arrangere møder med virksomheder og offentlige institutioner vedrørende deres IT-sikkerhed. Samarbejdet blev dog sat i bero, da Kundeansvarlige Louise Bøttner i en periode valgte at fokusere på eksisterende kunder. Nu har Neupart igen fokus på new bizz og hos Louise var der ingen tvivl  om, at det var Valeur, der skulle hjælpe med at løfte opgaven.

Louise udtaler: "Vi har altid været glade for samarbejdet med Valeur og da vi igen skulle have gang i mødeaktiviteterne, var der ingen tvivl om, at det var dem vi ville bruge. Det var dejligt at komme tilbage og se, at det var de samme folk, vi skulle arbejde sammen med, selvom det næsten var to år siden vi satte samarbejdet på stand by. Fra Klaus i salg, over projektlederen Jesper til telekonsulenterne Christian og Ingrid.


 

Den genkendelighed har gjort genopstarten fuldstændig smertefri og ganske kort efter opstartsmødet, var de første møder arrangeret.

Det har altid været vigtigt for mig, at det ikke er nogle unge "pistolsælgere", der arrangerer vores møder, da vores produkter er avancerede og IT-sikkerhedsområdet kræver en høj grad af seriøsitet. Den seriøsitet udviser Valeur og deres virksomhedskultur matcher i høj grad kulturen hos Neupart. Møderne jeg kommer ud til, er da også yderst kvalificerede, og efter genoptagelsen af samarbejdet, har alle de møder, Valeur har arrangeret resulteret i konkrete tilbud til Neupart.

Nøgleordet for os i samarbejdet med Valeur er frem for alt tillid. Jeg har fuld tillid til, at Kurt, Christian og Ingrid arrangerer seriøse kvalitative møder til mig, ligesom jeg har tillid til, at vores penge er givet rigtig godt ud, hvilket de udførlige rapporter, jeg modtager fra projektafdelingen hver måned, dokumenterer."

Kontakt Valeur Telemarketing