Søg
Referencer

Juhl A/S

Morten Frost, Salgschef

JUHL A/S er totalleverandør af eksempel serigrafi, tampontryk, varmepræg, digitalt tryk og laser til det danske og norske marked. I vores bestræbelser på at komme ind på det svenske marked, har Valeur det seneste års tid stået for at booke møder til mig i Sverige. Vores produkter er af temmelig teknisk karakter og samtidig havde jeg nok en forventning om, at telemarketing i et land, der ikke taler det samme modersmål som telekonsulenten, ville blive en udfordring. Kombinationen af disse to faktorer gjorde, at jeg før projektstart nok var en smule skeptisk i forhold til resultaterne. Denne skepsis blev dog hurtigt gjort til skamme.

Ole har stort kendskab til lokalområdet

Valeurs projektafdeling matchede os med telekonsulenten Ole. Det var godt set, for ikke nok med at Ole taler udmærket svensk, har han også den rette tekniske forståelse for vores produkter, hvilket gør ham i stand til at besvare de generelle spørgsmål, der måtte være, før jeg selv kommer ud til virksomheden. Jeg har løbende kontakt med Ole og på baggrund af hans samtaler med kundeemnet, klæder han mig på til mødet, ligesom jeg klæder ham på, i forhold til de virksomheder han skal kontakte.

 

Ole har samtidig et indgående kendskab til den svenske geografi, der gør ham i stand til at planlægge mine ture i det svenske, så jeg ikke bruger for meget unødig tid på landevejene. Når turen går til noget af det udfordrende landskab Sverige har at tilbyde, sørger Ole sågar for komplette ruteplaner, inklusiv forslag til færge- tog- og flyruter. Jeg ved, at Ole sørger for, at hele min tidsplan passer sammen, hvilket er en stor hjælp, især fordi jeg tit er ude i områder, hvor mit eget geografiske kendskab er begrænset. Således kan jeg fokusere 100 % på at forberede mig på mine salgsmøder.

Juhl A/S har vundet fodfæste i Sverige

Valeurs, og i særdeleshed Oles, grundige arbejde har medvirket til, at JUHL A/S i dag har vundet fodfæste på det svenske marked og stadig har flere interessante emner og møder i pipeline. Jeg vil til enhver tid anbefale Valeurs telemarketingydelser til virksomheder, der ønsker starte op på et nyt udenlandsk marked og ønsker en samarbejdspartner, der ikke blot yder det bestilte telemarketingarbejde, men også viser stor professionalisme, forretningsforståelse og ikke mindst særligt kendskab til andre markeder og kulturer end Danmark.

Kontakt Valeur Telemarketing