Søg
Referencer

Gram Commercial A/S

Henning Moisen, Marketing Manager

Valeur har i nogle år arbejdet for den danske producent af køle- og fryseprodukter til professionelle brugere Gram Commercial A/S.

Samarbejdet har primært været koncentreret om indhentning af e-mail permissions fra relevante personer i erhvervssegmentet i Danmark, Norge og Sverige. I samme ombæring bruges kaldene til at forædle virksomhedens data med relevante kontaktpersoner samt deres titel.

Marketing manager Henning Moisen udtaler: "Samarbejdet med Valeur har jeg fra dag ét oplevet som professionelt og smidigt. Arbejdet er blevet udført indenfor den aftalte tidsramme og med gode resultater til følge. De har været gode til at tilpasse sig vores præmisser, men samtidig kommet med relevant input, så hele projektet er blevet løftet.

 

I samarbejdet har vi altså fundet en linje, der har givet os vigtig viden om markedet. De har vist overblik og har holdt et godt tempo. Samtidig har projektlederen Thomas været god til at komme med løbende evalueringer, hvilket har haft stor betydning for slutresultatet.

Rapporteringen på fremdriften af projektet har vi fået leveret i et format, der har gjort det nemt for os at få de data, Valeur har leveret ind i vores Direct Marketing Planner. Udover de vigtige data leverer projektlederen løbende små delkonklusioner, der opsummerer resultaterne, så jeg ikke selv skal bruge tid på at lave udregninger på effekten.

Vi er meget tilfredse med den investering, vi har lagt hos Valeur, og vi forventer at lægge yderligere til vore online aktiviteter i fremtiden."

Kontakt Valeur Telemarketing