Søg
Referencer

FC System

Heine Dinesen, Indehaver

FC System arbejder indenfor plastforarbejdning og vakuumformning. I maj 2010 kontaktede Valeur Indehaver af FC System Heine Dinesen, med henblik på at tilbyde hjælp til at arrangere møder med nye potentielle kunder. Heine Dinesen udtaler:

"Jeg har altid været skeptisk omkring telemarketing, da det har været mit indtryk, at telemarketing udføres af provisionslønnede studerende, der går langt for at presse møder igennem. Samtidig er vores produkt så teknisk, at jeg ikke kunne forestille mig, at andre end os selv kunne fortælle om det på en tilstrækkelig dybdegående måde. Sælgeren fra Valeur påstod imidlertid, at de havde branchekendte folk, og derfor gik jeg med til at mødes med dem. Ganske rigtigt blev jeg præsenteret for Erik Kaae, der kunne "prale" af at have været 22 år i plastbranchen. På grund af Eriks erfaring og branchekendskab valgte vi at prøve det af, og vores tid hos Valeur har været en stor succes.

 

Erik kunne ikke blot fortælle om vores ydelser på en teknisk fyldestgørende måde, han havde samtidig gode idéer til hvilke brancher, der kunne være relevante at kontakte. Udover at udføre selve mødebookingen, kunne jeg altså også overlade hele emnesøgningsprocessen til Erik og Valeur. Kun én gang på halvandet år har vi selv haft et ønske til en branchesøgning. Resten har jeg overladt til Erik.

Det er en luksus for mig, at der altid er møder i min kalender i de perioder, jeg ønsker det og møderne har stor værdi for vores daglige virke. Siden vi startede hos Valeur, har vi i gennemsnit fået en ny kunde hver uge. Det er ikke samtlige nye kunder, jeg kan tilskrive Valeur, men hovedparten er kommet i stand på baggrund af de møder Erik har arrangeret. Jeg kan på det varmeste anbefale virksomheder med produkter eller ydelser af høj teknisk karakter at lade Valeur stå for at arrangere møder med nye potentielle kunder."

Kontakt Valeur Telemarketing