Søg
Referencer

Factor X

Bo Westberg, Direktør

Valeur har siden 2004 assisteret reklamebureauet Factor X i deres opsøgende salgsarbejde. Factor X har specialiseret sig i helhedsskabende kommunikation og har nogle af Danmarks største BtB virksomheder som kunder. Samarbejdet tager udgangspunkt i en direct mail, som Factor X selv sender ud, hvorefter Valeur ringer og følger op, med henblik på at arrangere et møde med de potentielle kunder, der står med et aktuelt behov indenfor Factor X' kompetenceområder. Siden samarbejdets begyndelse i 2004 har det været konsulenten Ingrid, der har været tilknyttet Factor X.

Det langsigtede samarbejde er vigtigt

Direktør og Partner Bo Westberg udtaler, "Som virksomhed lægger vi meget vægt på et tæt og langsigtet samarbejde med vores kunder. Derfor er det også vigtigt, at de samarbejdspartnere vi har, arbejder ud fra samme værdier. I samarbejdet med Valeur og vores konsulent Ingrid har netop det lange og tætte samarbejde, været nøglen til et succesfuldt samarbejde.

 

Før en ny direct mail kampagne har vi altid et møde med konsulenten, hvor vi præsenterer materialet og i samarbejde med Ingrid lægger os fast på den vinkel hun skal bruge i telefonen. I den proces oplever vi konsulenten som grundig og nysgerrig, ligesom hun ikke går af vejen for at udfordre os.

Der er salgspotentiale i møderne

Udover at Ingrid er grundig og god til at sætte sig ind i opgaven, er det vigtigt for os, at hun har en vis erfaring. Vi har en klar idé om, at vores målgruppe lytter efter, når de kan høre de taler med en moden kvinde med myndighed i stemmen. Det viser sig også når vi kommer ud til møderne, at dem vi kommer ud til, er klædt godt på og står i en situation, hvor vores ydelse er relevant for dem. Der er med andre ord altid kvalitet og reelt salgspotentiale i de møder Ingrid arrangerer.

Vi kan varmt anbefale Valeur til virksomheder, der er på udkig efter en samarbejdspartner omkring det opsøgende salg på den lange bane."

Kontakt Valeur Telemarketing