Søg
Referencer

Dynamic Hotels

Louise Hauge, Sales Manager

Vores hoteller er essensen af forretningen hos Dynamic Hotels, og derfor betød det meget for os, at Valeur tog sig tid til at komme på rundtur i både Ringkøbing og Grindsted for at lære vores hoteller og produkter at kende. Dette var også grundlaget for den gode og tætte dialog vi i dag har med både projektleder og telekonsulent.

Jeg har klart indtryk af, at der arbejdes professionelt hos Valeur. De har den rette erfaring indenfor telemarketing, hvilket vi ikke selv har, og de er hele tiden en sideløbende rådgiver, der fører os på rette spor.

Desuden taler resultaterne for sig selv. Vi har tidligere gennemført og kører stadig mange

 

kampagner i samarbejde med Valeur af meget forskellig karakter, og vi har oplevet, hvor udbytterigt og ikke mindst hvor alsidigt telemarketing kan være.

På nuværende tidspunkt er telekonsulenterne hos Valeur vores talerør ud til markedet og målgruppen. Herigennem får vi arrangeret nogle vigtige salgsmøder, men samtidigt får vi løbende en essentiel portion viden til vores marked.

Telekonsulenterne arbejder meget selvstændigt, er gode til at følge op og kommer med vigtige indput, så de arrangerede møder giver et positivt udbytte.

Kontakt Valeur Telemarketing