Søg
Referencer

Dansk Servicerådgivning

Claus Corfixen, Salgsdirektør

Dansk Servicerådgivning er en landsdækkende, uafhængig rådgivningsvirksomhed inden for serviceområdet.

"Før vi begyndte hos Valeur, var jeg som udgangspunkt skeptisk overfor outsourcing af telemarketing og salgsaktiviteter generelt, fordi vores ydelser primært er rettet mod større offentlige instanser og landets største virksomheder, hvilket gør hele salgsprocessen til en kompleks størrelse.

Partner Klaus Leffers gjorde med sin behagelige vedholdenhed imidlertid, at muligheden aldrig blev helt afskrevet. Allerede i telefonsamtalerne med Klaus kunne jeg fornemme, at Valeur var et seriøst foretagende. Han var meget velinformeret om vores forretning, og selvom vi snakkede sammen over længere tid, følte jeg mig aldrig presset. De forventninger, jeg blev stillet i udsigt af Klaus, er på alle måder blevet indfriet.

 

I mit samarbejde med Valeur, oplever jeg, at der altid er styr på mine kundemøder, så der hverken er døde- eller overtravle perioder. Hvis jeg kan se, at det tynder ud i møderne, beder jeg konsulenten Birgitte Riis skrue op for blusset, og hvis det spidser til, eller jeg får sideløbende projekter, beder jeg hende skrue ned. Udover at holde kontinuitet i mine møder, formår Birgitte med sin vedholdenhed at skaffe de rigtige møder, selvom segmentet ofte er folk, der er svære at få møder med. Samtidig har Birgitte stor forståelse for, hvordan eksempelvis kommunale organisationer er skruet sammen, og derfor er jeg ofte i kontakt med Birgitte, hvor vi giver hinanden feedback, ligesom jeg hele tiden holder hende opdateret med vores virksomheds udvikling.

Alt i alt er jeg ovenud tilfreds med samarbejdet, og den investering vi har lagt hos Valeur, er tjent ind mange gange."

Kontakt Valeur Telemarketing