Søg
Referencer

Danbolig

Torben Lund, Indehaver

Valeur har i foråret 2012 arrangeret møder for danbolig Projektsalg & Erhverv. Formålet var at kontakte investerings- og ejendomsselskaber med en stor portefølje af erhvervsejendomme, med henblik på at lade danbolig stå for udlejning og salg af ejendommene.

"Vi blev opmærksomme på Valeur gennem netværket hos F.C. København, og vi førte en god dialog omkring muligheden for, at Valeur skulle stå for vores opsøgende salg. Vores udfordring har altid været den strukturerede opsøgende kontakt i hverdagen, da vi internt har mange forskellige opgaver, og det var her vi så muligheden for et samarbejde. Vi var dog skeptiske og så i først omgang samarbejdet som et forsøg, da vi var usikre på, om andre ville kunne "sælge" vores ydelse over telefonen.

Da Valeur gennem hele dialogen havde udvist en meget professionel tilgang og beslutsomt havde holdt fast i potentialet i et samarbejde, besluttede vi at prøve det af.

 

Den seriøse og professionelle tilgang skinnede også igennem i udringningsprocessen, hvor telekonsulenten har repræsenteret Danbolig troværdigt som første led. Fra de møder vi har været ude på, har vi da også fået positive tilbagemeldinger på den indledende kontakt. Samtidig har vi været imponeret over konsulentens evne til at vække interesse for vores ydelser uden at fortælle så meget, at et møde blev overflødigt.

Da vi ikke havde nogen erfaring med telemarketing fra tidligere og så projektet som et forsøg, havde vi ikke opsat nogen succeskriterier.  Vi har dog været positive over volumen af møder og det vigtigste for os er, at møderne alle har været af høj kvalitet. Vi har også en klar forventning om, at de kontakter, vi har fået gennem Valeur, munder ud i nogle konkrete projekter. Alt i alt har vi været meget tilfredse med samarbejdet og vi ser frem til at fortsætte det i fremtiden."

Kontakt Valeur Telemarketing