Søg
Referencer

Dan Ren Service A/S

Direktør Hans Torp, Dan Ren Service A/S

"Ikke alle er lige gode til at brænde igennem på telefonen - men hos Valeur har vi fundet en konsulent, der er den helt rigtige for os. Det har haft afgørende betydning for den øgede aktivitet, vi oplever på salgssiden.

Vores konsulent hos Valeur A/S, Henriette Fønss, er virkelig gået til opgaven på den helt rigtige måde. Hun spørger ind til kundernes behov, og hvad der er vigtigt for dem. Det betyder, at de møder, vi kommer ud til, er meget kvalificerede. Desuden styrer Henriette vores kalendere, og det giver os alle et godt overblik.

Det har været vigtigt for os, at vi har fået Valeur A/S anbefalet af folk, vi kender rigtigt godt.

 

Det, man kan frygte, er jo, at det er penge ud af vinduet med en ekstern salgsindsats. At man sætter gang i en stor salgsindsats, som så falder til jorden, fordi der ikke kommer nogle ordrer ud af det. Vi har tidligere forsøgt os med at aflaste vores sælger i forhold til det opsøgende salg, så de kunne fokusere på kundemøder og tilbudsgivning. Men det havde ikke den ønskede effekt.

Hos Valeur A/S er oplevelsen en ganske anden - det har været en stor succes, og vi er meget glade for samarbejdet, der har resulteret i flere nye gode ordrer - og som også har betydet, at vi har ansat en ekstra sælger.

Vi kan varmt anbefale Valeur A/S", slutter Hans Torp.

Kontakt Valeur Telemarketing
Referencer

:: InfoSuite A/S

... We feel safe, leavning the new bizz to Valeur :: Læs mere