Søg
Referencer

Bürkert-Contromatic A/S

"Valeurs solide viden om vores industri er afgørende for indsatsen med at opbygge nye kunderelationer"

Hos Bürkert-Contromatic ønsker man ikke at bruge sælgernes tid på at arrangere salgsmøder. Den opgave ligger bedre i hænderne på erfarne specialister - og man véd, at Valeurs industrikonsulenter kender virksomheden, produkterne og markedet til bunds.

Indsigt og viden skaber åbninger

For en industrivirksomhed som Bürkert-Contromatic tager det ofte mange måneder at bygge et nyt kundeforhold op. Der er tale om teknisk komplicerede produkter og individuelle systemer, som man ikke tager chancer med. Før den første ordre gives, skal man have fuld tillid til såvel det nye produkt som til leverandøren. Det kræver derfor en detaljeret viden om denne del af industrien for at være i stand til at få en dialog i gang. "Søren Udesen fra Valeur, som ringer ud for os, har et solidt kendskab til vores industri. Det er helt afgørende for kvaliteten af vores kundemøder", fortæller Aage Dam, direktør for Bürkert-Contromatic A/S. "Søren har hurtigt opbygget en god forståelse for vores virksomhed og produkter, så han ved præcis, hvor det kan betale sig at gå ind og booke møder. Og så taler han vores sprog - han falder ikke igennem".

Arbejder langsigtet med kunderelationer

New Customer Development er et centralt fokuspunkt hos Bürkert-Contromatic, og i starten af 2011 valgte man at styrke området yderligere ved at outsource telemarketingopgaverne. I Valeurs industriteam sidder en række garvede konsulenter, som alle har mange års erfaring fra salgs- og marketingarbejde i industrivirksomheder - og branchekendskabet er bredt. For Bürkert-Contromatic viste samarbejdet sig at være det idéelle match: "Valeur forstår vores måde at tænke og drive forretning på. Den bygger på kvalitet og langsigtet planlægning. Vi har brug for at pleje og udbygge vores nuværende relationer og stille og roligt opbygge nye".

God direkte kommunikation begge veje

"Det er med mødebooking som med alt andet - kvaliteten af det, der kommer ud, modsvarer kvaliteten af det, der blev lagt ind", fastslår Aage Dam. "Vi gør meget ud af at lave de rette bruttolister i samarbejde med Valeur, og der er en effektiv, direkte kommunikation mellem dem og vores sælgere. Valeur er eksperter i at finpudse listerne, finde de rette kontaktpersoner og så åbne dem op med en god dialog. Det er professionelt arbejde fra start til slut - og vi spilder ikke tiden med unødvendige møder. Da vi for nylig fik en ny sælger var det en perfekt måde for ham at starte på. Han kom ud og mødte folk med det samme og fik skabt resultater i stedet for at bruge al sin tid på at sidde og ringe rundt. Samarbejdet fungerer som et godt supplement til vores eget set-up".

Masser af kvalitetsmøder

Efter Bürkert-Contromatic indledte samarbejdet med Valeur i 2011, har der været en solid udvikling i kundegrundlaget: "Vi får stille og roligt udvidet vores netværk og opbygget gode relationer til nye kundeemner. Der er rigeligt at tage fat i," siger Aage Dam. "Vi er godt tilfredse med de resultater, som Valeur leverer. Deres konsulenter er i stand til at arrangere alle de kundemøder, der er behov for, og så vi sætter selv grænsen for, hvad vi kan håndtere".

Kontinuitet er alfa og omega

Lige siden starten af samarbejdet har det været Søren Udesen fra Valeur, der har udarbejdet lister og ringet ud for Bürkert-Contromatic. Søren har tidligere arbejdet 27 år i samme gren af industrien, og det lægger Aage Dam stor vægt på: "Det er alfa og omega for os, at det er den samme person, der ringer ud - og at det er én, der kender vores forretning og markedet. Valeur er kendt for at have en god kontinuitet og mange erfarne medarbejdere, og vi har fuld tillid til, at den stabilitet også bliver ved med at komme os til gavn".

Læs mere om Valeurs industrikonsulenter her.

_____________________________________________________

Fakta:

Bürkert-Contromatics fordele ved samarbejde med Valeur:

 • Konsulent-team med mange års erfaring fra industrien
 • Stor viden om segmentering og opbygning af ringelister
 • Optimal udnyttelse af sælgernes tid
 • God og tæt kommunikation mellem sælgerne og Valeur
 • Kontinuerligt fokus på møder med nye kunder
 • Mulighed for løbende at skalere indsatsen og antallet af møder
 • Gensidig tillid og tætte samarbejdsrelationer

Resultater af mødebooking:

 • Solid udbygning af netværk og kunderelationer
 • Pipeline altid fyldt op med nye relevante kundeemner
 • Nem start for nye sælgere, der straks kan komme ud og møde varme kundeemner
 • Ingen spildtid på irrelevante møder
 • Optimering af sælgernes tid og effektivitet
 • Præcis det antal møder, der kan afsættes tid til i de enkelte uger
 • Toptunet logistik med minimering af transport og tidsforbrug pr. møde

Om Bürkert-Contromatic A/S
Den tyske koncern Bürkert er en global førende leverandør af produkter og løsninger til at måle, styre og regulere væsker og gasser. Bürkert-Contromatic A/S står for salg og service af Bürkerts produkter på det danske marked. Virksomheden har egen systemafdeling i Herlev, hvor den udvikler tilpassede systemløsninger i samarbejde med kunderne.

Bürkert-Contromatic - Aage Dam

Aage Dam, Direktør
Bürkert-Contromatic A/S

 

Kontakt Valeur Telemarketing