Søg
Referencer

Plantorama Planteservice

Roald Kramer, Afdelingschef

Plantorama er et landsdækkende plante- og dyrecenter, der samtidig leverer planter og pasning af disse til virksomheder over hele Danmark.

"Jeg blev opmærksom på Valeur Akademi, da jeg under en fodboldkamp på Aarhus Stadion faldt i snak med Valeurs Salgschef Klaus. Jeg står selv for at booke møder med potentielle kunder og havde i længere tid overvejet en form for hjælp til at sætte skub i mødebookingen. Derfor valgte jeg i foråret 2010 at prøve et af Valeurs kurser af.

Selve kursusforløbet forløb yderst professionelt og struktureret, og Valeurs lokaler var et utrolig inspirerende miljø at arbejde i. Jeg fornemmede en meget seriøs stemning omkring telemarketing, og det var smittende.

 

Helt konkret har kurset givet mig nogle værktøjer, som gør det nemmere for mig at få fat i de rigtige kontaktpersoner, uden at blive affærdiget på halvvejen. Samtidig har jeg lært at strukturere salgsarbejdet, så jeg altid får fulgt op på de samtaler, der ikke nødvendigvis bliver til et møde i første omgang. Jeg ligger nu på et tilfredsstillende niveau af møder, og jeg formår at justere antallet af møde, så det passer ind i mine øvrige aktiviteter.

Jeg vil til enhver tid anbefale Valeur Akademi til virksomheder, der ønsker at forbedre deres performance i deres arbejde med telemarketing."

Kontakt Valeur Akademi