Søg
Om Valeur

Valeur - en familievirksomhed med stærke værdier

Valeur A/S blev etableret i 1992 af Karin Valeur, der på det tidspunkt allerede havde opbygget en stor erfaring med salg og kundeadministration inden for mange forskellige brancher. I 2010 indgik Klaus Leffers i et glidende generationsskifte, og i dag står mor og søn i front for familievirksomheden, der er vokset til 45 medarbejdere.

Stærke værdier

Der er mange gode grunde til, at familievirksomheder er den mest udbredte ejerskabsform i Danmark. Det hænger bl.a. sammen med evnen til at skabe sunde og stabile kulturer og opbygge langsigtede kunderelationer.

Hos Valeur er det nøgleværdier som tillid, nærhed, kvalitet og kontinuitet, der skaber en stærk enhed. Vi lægger vægt på at tiltrække og fastholde medarbejdere, der deler disse værdier, og som er i stand til at skabe varige resultater gennem en tæt dialog med dig og vores øvrige kunder. De korte beslutningsveje giver en effektiv kommunikation og gør det muligt at reagere hurtigt og konsekvent.

Kontinuiteten i vores arbejde er afgørende for den stabile udvikling, og vi er derfor også glade for at kunne fejre mange 10 års jubilæer blandt vores medarbejdere - til glæde for alle parter.

Kontakt Valeur A/S