Søg
Om Valeur

AAA rating for 11. år i træk

Valeur A/S Telemarketing i København og Aarhus har opnået den højest mulige kreditværdighed - AAA ratingen - for 11. år i træk. Der er kun ganske få virksomheder, som opnår denne rating og endnu færre opnår at få tildelt ratingen 11 år i træk.

En sund og solid virksomhed

Partner Klaus Leffers udtaler: "Vi er stolte over at opnå den højeste rating igen i år. Vi er glade for den profil, vi har oparbejdet gennem årene - og den seneste rating understøtter vores ønske om at være en sund og solid virksomhed. Samtidig har vi det håb, at vores sunde økonomi også har en positiv indflydelse, når vi er i dialog med potentielle samarbejdspartnere og kunder."

Ifølge Soliditet gives AAA ratingen til:

"... en virksomhed med særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser. Kun aktie- og anpartsselskaber kan få AAA."

Her kan du følge kreditratingen LIVE - dag for dag

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Læs flere nyheder her

Kontakt Valeur A/S
Referencer

:: Kjaer Data

...Valeur har bidraget til væksten af vores virksomhed. :: Læs mere