Søg
Om Valeur

Om Valeur A/S Telemarketing

Hos Valeur A/S Telemarketing i København og Aarhus, beskæftiger vi os med opsøgende salg, mødebooking og kundeservice. Dermed har Valeur A/S i dag fire ben at stå på, der er tilvejebragt af den erfaring, som Valeurs ejere og medarbejdere har oparbejdet gennem tyve år. De fire områder er som følger:

Telemarketing

ContactCenter

Analyse

Akademi

Hvert område repræsenterer de kompetencer, som Valeur A/S besidder, og hvor vi kan yde en service, der giver andre virksomheder værdi.

På baggrund af den erfaring og viden, der gennem de seneste 25 år er blevet opbygget hos Valeur A/S, er vi med til at skabe det rette fundament og udgangspunkt for vores kunders opsøgende arbejde.

Helt overordnet arbejder Valeur A/S med gammeldags opsøgende salgsarbejde. Vi sørger bl.a. for at skabe en værdi for kunden i form af et arrangeret møde, som i sidste ende er med til at generere et salg og dermed give kunden en ordre. Der er mange parametre og led, der gør sig gældende i en sådan proces, og som til sammen udgør en værdi for kunden ved det arrangerede møde.

Mødebooking og opsøgende salg handler om menneskelig og forretningsmæssig kontakt, og vores erfarne og modne medarbejdere ved, hvad der skal til for at arrangere det rigtige møde uanset branche, sektor og formål. Hos Valeur A/S arbejder vi ud fra en politik om, at det ikke er et spørgsmål om at ringe til så mange som muligt, men derimod et spørgsmål om at ringe til de rigtige og således booke gode kvalitative møder

 

Kontakt Valeur A/S
 Referencer

:: JOKA Packaging ApS

...der tale om en særdeles fornuftig investering. :: Læs mere