Søg
Karriere hos Valeur

Mød en medarbejder

Hos Valeur har vi godt 40 konsulenter foruden vores projektledere og ledelsen.
Her på siden kan du klikke dig ind og læse mere om nogle af de medarbejdere, som


Valeurs konsulenter

Alle vores konsulenter er fastlønnede, modne og ikke mindst erfarne inden for hver deres område. Vi har portrætteret to konsulenter, hvor du kan læse mere om deres speciale og drivkraft til konsulentarbejdet.

Læs om de to konsulenter her.

Send konsulenten en e-mail, hvis du er interesseret i at høre mere om, hvordan konsulenten kan lave telemarketing for netop din virksomhed.

Coaching

I 2015 iværksatte vi et coachinginitiativ, som skal videreudvikle og løfte organisationens kompetencer, så medarbejderne udfordres, og vi fortsat kan opretholde et højt serviceniveau over for kunden.

Foruden at være konsulenter hos Valeur er Hanne Nilia og Tina også vores to faste coaches, som står til rådighed omkring sparring og coaching med vores eksisterende konsulentkorps. Derudover står de også for oplæring og coaching af nyansatte.

Læs om vores to coaches her.

bl.a. hjælper vores kunder med møde-booking, opsøgende salg og analyse samt nogle af vores projektledere, som sørger for vores kundeopgaver forløber efter planen.

 

Projektledelse

Alle vores projektledere har en akademisk baggrund og tidligere erfaring med projektledelse, hvilket gør dem velkvalificeret til at varetage forskelligeartede arbejdsopgver og arbejde med en bred kundeportefølje - lige fra enkeltmandsvirksomheder til større offentlige institutioner.

Projektlederne fungerer bl.a. som bindeleddet mellem Valeurs kunder og konsulenterne og er med til at lægge en strategi, som opfylder kundens behov.

Gennem løbende status med kunden og konsulenterne omkring projektet, sikrer projektlederne, at vores kunder er tilfredse.

Læs et portræt af to projektledere her.

Ruelav'et

Valeur har en personaleforening "Ruelav'et", som har til formål at fremme et godt socialt fremvær på arbejdspladsen.

Læs mere om personaleforeningen her.


 

Kontakt Valeur A/S

 


Referencer

:: MailTalk™

...Valeur har hjulpet os med at opbygge en salgspipeline. :: Læs mere