Søg
ContactCenter

Callcenter

Valeur A/S er definitionen på et professionelt Callcenter. Vi har specialiseret os i at yde kundeservice på et meget højt niveau, både hvad angår eksterne og interne interesser for vores kunder. Valeur A/S Callcenter kan fungere både som en udgående såvel som indgående samarbejdspartner for din virksomhed. Hos Valeur A/S bestræber vi os altid på at fungere som en integreret del af jeres virksomhed samt at bidrage med et højt serviceniveau overfor jer og jeres kunder.

Valeur sætter menneskelighed højt

God og etisk telefonpasning er en dyd hos Valeur A/S Telemarketing både i København og Aarhus. Vi arbejder altid tæt sammen med vores kunder for at kunne efterleve ønsker og behov til præcision. Vi betragter os selv som værende unikke i branchen, og med stolthed overfor faget bestræber vi os på at opretholde en høj grad af troværdighed, omhu og menneskelighed.

Derfor har vi både vores medarbejdere og kunder i fokus - og er bevidste om, at der er tale om mennesker, der taler med mennesker.

Vi tager stærkt afstand fra myten om, at medarbejdere i et Callcenter blot er maskiner, der ikke kan tænke selvstændigt og er uden tanke og pli. Af den grund rekrutterer vi også udelukkende modne og veluddannede konsulenter.

Gazellestatus er ingen tilfældighed

Ydermere er alle medarbejdere 100 % fastlønnede, hvad enten medarbejderens funktion ligger inden for udgående og opsøgende indsats eller den indgående og servicemindede indsats. Derfor er Valeur A/S definitionen på et godt og velfungerende Callcenter med god kundekontakt og kundepleje, hvilket har stor værdi for vores kunder - og ikke mindst deres kunder.

Valeur A/S var det eneste Callcenter, der i 2010 kunne kalde sig selv for Gazelle for femte år i træk. Denne bedrift er med til at understrege Valeur A/S' kompetencer inden for opsøgende arbejde og mødebooking.

Sagt med andre ord - vi kender og viser vejen til succes. Det er netop essensen af de ydelser, som du får hos Valeur A/S.

Få vores produktark her.

Kontakt Valeur ContactCent.
Referencer

:: ALBOA

...Valeur ContactCenter har bidraget til et højere serviceniveau. :: Læs mere