Søg
Analyse

Medarbejdertilfredshed

En stor del af en virksomheds samlede kompetencer er ofte at finde i virksomhedens medarbejdere, hvorfor tilfredse og loyale medarbejdere er en betydelig faktor for virksomhedens performance og resultater.

Hos Valeur A/S Telemarketing i København og Aarhus vægter vi medarbejdernes trivsel - læs om vores fokus på arbejdsmiljø. Vi har derfor stor fokus på medarbejdernes tilfredshed og foretager løbende undersøgelser heraf, netop for at sikre, at den viden og de kompetencer, der med tiden opbygges, forbliver i virksomheden. Vi udfører derfor forskellige former for medarbejdertilfredshedsanalyser, både for kunder, men også for os selv.

Kend dine medarbejdere

Der kan være flere grunde til at få foretaget en medarbejdertilfredshedsundersøgelse. Primært motiveres udførelsen heraf ud fra et ønske om at holde på og bevare en høj loyalitet blandt medarbejderne. I dag er utilfredshed på arbejdspladsen en af de største årsager til medarbejderafgang, hvilket på sigt kan blive dyrt på ressourcer og omkostninger.

Herudover kan en undersøgelse af medarbejdernes tilfredshed også bidrage til viden omkring hvilke områder, der har mest betydning for medarbejderne. Herved opnås et billede af hvilke arbejdsmæssige forhold, der eventuelt bør vedligeholdes og/eller forbedres.

Ved at få udført en medarbejdertilfredshedsanalyse i samarbejde med Valeur Analyse, er der mulighed for at få kortlagt hvilke forhold, der har mest indflydelse på medarbejdernes tilfredshed. En høj grad af tilfredshed hænger ofte sammen med en høj grad af medarbejderperformance, som i sidste ende kommer til udtryk i virksomhedens resultater.

Kontakt os i dag til en uforpligtende snak om en medarbejdertilfredsanalyse for din virksomhed. Få vores produktark her.

Kontakt Valeur Analyse
Referencer

:: Dansk Brand og Sikring

...Valeur Analyse har en meget omhyggelig og analytisk tilgang. :: Læs mere