Søg
Analyse

Kundetilfredshedsanalyse

Valeur A/S har siden 1992 gennemført analyser for det danske erhvervsliv. Et af vores mest attraktive produkter under Valeur Analyse er kundetilfredshedsanalysen.

Mange virksomheder har stor fokus på løbende at forbedre kundeservicen og det kræver, at vi spørger ind til kundernes tilfredshed. Ved at måle på relevante indsatsparametre, kan jeres virksomhed få et klart billede af den aktuelle tilfredshed blandt kunder samt spore fremgang/nedgang over tid ved løbende gennemførelse af analyser.

En kundetilfredshedsanalyse er et håndgribeligt værktøj, som sikrer, at man får synliggjort, hvor det eventuelt "halter". I forlængelse heraf er det nemt at måle, om tiltagene, der vælges, giver den ønskede reaktion hos kunderne.

Kom nemt i gang

Valeur Analyse vil gerne gøre det lettere for vores kunder at komme i gang med at måle kundetilfredsheden. Vi står til rådighed for et møde eller et telefonmøde, hvorefter vi kan levere et fast oplæg med forslag til indsatsparametre samt en lang række forslag til hovedspørgsmål og underspørgsmål, hvor du selvfølgelig kan til- og fravælge.

 

 

test-model


Kundetilfredshedsanalyserne bliver gennemført med præcision og udføres af telekonsulenter med stor erfaring og en solid forretningsforståelse. Alle interviews bliver gennemført over telefonen, hvilket sikrer en høj svarprocent. De samlede besvarelser bliver leveret i excelformat med opsummeringer af antal svar for hver svarkategori. Undersøgelsens konklusioner bliver desuden leveret i en opsummerende rapport. Herunder kan du se en skitsering af et typisk analyseforløb.


Kundetilfredshedsanalysen gennemføres typisk hvert eller hvert andet år afhængigt af kundesammensætning.

Offentliggørelse af resultaterne skaber tillid

En kundetilfredshedsanalyse er et godt redskab i salgsarbejdet, og mange virksomheder vælger at offentliggøre undersøgelsens resultater - blandt andet på deres website. Det sender et godt signal om tryghed til nye kunder.

Kontakt Valeur Analyse i dag for en uforpligtende dialog omkring gennemførelse af kundetilfredshedsanalyser for din virksomhed. Få vores produktark her.

 


Kontakt Valeur Analyse
Referencer

:: Dansk Brand og Sikring

...Valeur Analyse har en meget omhyggelig og analytisk tilgang. :: Læs mere