Søg
Analyse

Hvordan arbejder vi?

Valeur Analyse dækker bredt, og vi foretager forskellige former for analyser og undersøgelser for både private virksomheder og offentlige instanser. Vi arbejder derfor ikke nødvendigvis ud fra en bestemt model, men søger i stedet at håndtere en specifik opgave på den facon, som kunden ønsker det.

Af den grund er Valeur A/S en god og uvildig samarbejdspartner, som sikrer kvalitet og validitet i det udførte arbejde

Tunge undersøgelser er ikke altid de mest effektive

Som telemarketingvirksomhed har vi opbygget Valeur Analyse ud fra principper inden for det opsøgende felt, hvor kvantitet, effektivitet og tempo er en vigtig faktor. Dette muliggør, at vi omkostningseffektivt kan gennemføre undersøgelser af forskellig art og på forskellige niveauer for vores kunder.

Vores erfaring er, at vi ofte kan tilføre vores kunder samme værdi igennem mindre "lav-praktiske" undersøgelser af deres marked contra en stor og omkostningstung analyse igennem et specialiseret, rendyrket analysehus. Vi lytter til vores kunders behov og ønsker blot, at de får mest mulig værdi for pengene.

Kvalitet frem for alt

Dog er vi, ud fra hidtidige erfaringer og studier, ligeledes meget bevidste omkring en undersøgelses kvalitet. Vores analytiske tilgang er derfor meget grundig, hvilket betyder at vi forud for enhver undersøgelse er omhyggelige med at rådgive i forhold til marked, respondenttype, emnedatabase og øvrige fremgangsmåder.

Overordnet er Valeur Analyse en meget kompetent samarbejdspartner inden for analyse, hvor vi med respekt for både respondenten og opgavestiller, foretager netop den undersøgelse som vores kunde ønsker.

Læs mere om Valeur Analyses ydelser på følgende sider:

Kontakt Valeur Analyse
Referencer

:: AU Herning

...Valeurs arbejde har således været af stor værdi for mig. :: Læs mere