Søg
Analyse

Analyser for offentlige instanser

Valeur har igennem årene hjulpet flere offentlige instanser med forskellige former for undersøgelser, herunder tilfredshedsundersøgelser, adfærdsundersøgelser og andre markedsundersøgelser.

Vi kan belyse, hvordan offentlighden ser jer

Da vi i mange år har arbejdet tæt sammen med flere offentlige instanser, har vores medarbejdere oparbejdet den nødvendige viden til at håndtere sådanne undersøgelser. Vi kan professionelt håndtere de forskellige faser i en undersøgelsesproces, men ofte er vi involveret i den tidskrævende og "tunge" dataindsamlingsproces i form af en effektiv indhentning af undersøgelsens datagrundlag. Se også "Hvordan arbejder vi?".

Vi påtager os både store og små analyer

Da Valeur ikke er et rendyrket, specialiseret analysehus har vi ved større analyser et meget tæt samarbejde med eksterne rådgivningsspecialister; specialister, som netop foretager analyser for offentlige instanser blandt andet inden for det beskæftigelsespolitiske område. På den måde kan Valeur være en god samarbejdspartner på såvel store analyser som små undersøgelser for offentlige instanser.

Kontakt Valeur A/S i dag for at høre, hvordan vi kan være behjælpelig med en analyse. Få vores produktark her.

Kontakt Valeur Analyse
Referencer

:: AU Herning

...Valeurs arbejde har således været af stor værdi for mig. :: Læs mere