Søg
Analyse

Analyse

Valeur A/S Analyse er en meget kompetent samarbejdspartner inden for alle slags analyseopgaver, hvor vi med respekt for både respondent og opgavestiller, foretager netop den undersøgelse som vores kunde ønsker.

Omkostningseffektive undersøgelser

Som telemarketingvirksomhed har vi opbygget Valeur Analyse ud fra principper inden for det opsøgende felt, hvor kvantitet, effektivitet og tempo er en vigtig faktor. Dette muliggør, at vi omkostningseffektivt kan gennemføre undersøgelser af forskellig art og på forskellige niveauer for vores kunder.

Vores erfaring er, at vi ofte kan tilføre vores kunder samme værdi igennem mindre "lav-praktiske" undersøgelser af deres marked contra en stor og omkostningstung analyse igennem et specialiseret, rendyrket analysehus.

Vi er med jer fra idé til evaluering

Ønsker du at få afklaring på ovenstående eller lignende spørgsmål, kan Valeur Analyse være behjælpelig uanset omfang. Selv den mindste undersøgelse kan bidrage til værdifuld viden, med henblik på at styrke en konkurrencemæssig situation og dertilhørende fordele.

Valeur Analyse kan være behjælpelig med at udarbejde en samlet plan for hele forløbet i form af koncept, spørgeskemaer, dataindsamling og statistik. Alternativt kan vi, alt efter jeres behov, deltage i dele af undersøgelsesprocessen. Til højre fremgår de primære ydelser hos Valeur Analyse.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi arbejder, og hvordan dine tanker om en analyse/undersøgelse kan blive til et brugbart og strategisk værktøj, så tag endelig kontakt til os.

Kontakt Valeur Analyse
Referencer

:: Dansk Brand og Sikring

...Valeur Analyse har en meget omhyggelig og analytisk tilgang. :: Læs mere