Søg
Akademi

Rådgivning - Salgsstyring og markedsføring

Kompetenceniveauet hos Valeur A/S har siden virksomhedens oprindelse i 1992 været stødt stigende og er således også meget bredt. Vi har som virksomhed opereret bredt inden for alle repræsenterede brancher på det danske marked, hvilket har givet Valeur A/S et bredt og indgående kendskab til marketing og telemarketing.

Desuden har tiden og erfaringen beriget os med en sund og fornuftig tilgang til det at drive en vækstfrodig forretning.

Vi klæder din virksomhed på til opsøgende salg

Med baggrund heri, kan Valeur A/S således rådgive din virksomhed på alle fronter inden for marketing, mødebooking og overordnet opsøgende salgsarbejde.

Med vores store kendskab til opsøgende salg, har vi udarbejdet en fast model og arbejder ud fra nogle faste principper, som giver det optimale udgangspunkt i en opsøgende indsats. Det være sig principper inden for selve markedsudvælgelsen, segmenteringen og ikke mindst træning og motivering af sælgere og øvrige medarbejdere.

Valeur A/S Telemarketing i København og Aarhus, rådgiver både veletablerede og erfarne virksomheder samt nyetablerede med henblik på kortsigtede såvel som langsigtede salgsstrategier. Det gør vi ud fra mange års erfaring med salg og mødebooking, som har været Valeur A/S' primære beskæftigelsesområde i 25 år.

Sæt dit salgsarbejde i system

Vi anbefaler et møde i din virksomhed, hvor vi nøje gennemgår virksomhedens målsætning og planer. Vi har både en praktisk og teoretisk tilgang til det opsøgende salgsarbejde, hvormed vi kan sætte salgsarbejdet i system, motivere medarbejderne gennem træning og kurser og være med til at skabe resultaterne.

Valeur A/S kan blandt andet rådgive inden for nedenstående områder:

  • indkredsning af målgrupper
  • opbygning af kundedatabase
  • opstart af salgsstyringssystem
  • opstart af direct marketing konceptet
  • mødebooking
  • motivation af medarbejderne
  • planlægning af det videre salgsarbejde
  • salgsperformance på kundemøder

Du kan bestille rådgivning eller stille spørgsmål vedr. rådgivning ved at udfylde kontaktformularen til højre - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Eller ring til os i dag til en uforpligtende snak.

Hent vores produktark her.

Kontakt Valeur Akademi
Referencer

:: Horsens Kommune

...Kurset har bidraget til, at vi yder en mere ensartet service. :: Læs mere