Søg
Akademi

Kursusholdere

Karin Valeur

Karin2

 

Else Gammelgaard Madsen

Else2

 

Karin Valeur er partner og stifter af Valeur A/S. Karin etablerede Valeur A/S i 1992, og i dag arbejder virksomheden B2B med opsøgende salgsarbejde, mødebooking samt kundeservice og har over 40 ansatte.

Karin har i løbet af 25 år fundet en struktureret tilgang til opsøgende salgsarbejde i alle tænkelige brancher. Den strukturerede metode er til gavn for virksomhedens kunder og til gavn for Valeur A/S, som i dag er en sund og anerkendt vækstvirksomhed.

 

Else Gammelgaard Madsen har været hos Valeur A/S siden 2011 og afholder hovedsageligt kurser i God Kundeservice hos Valeur A/S. Else er uddannet ICC Coach, Insights Discovery Konsulent, Stress Management Konsulent samt Image Konsulent og har i 2010 afsluttet en PgD i Coaching & Development fra University of Portsmouth.

Else har over 25 års professionel erfaring som kursusleder, træner, konsulent, foredragsholder samt image-coach og har en solid erfaring fra erhvervslivet inden for et bredt udvalg af brancher og jobfunktioner. Hun er beskikket censor på akademiuddannelsen Coaching i Organisationer, Coaching og Konflikthåndtering og Ledelse i Praksis.

 


Kontakt Valeur Akademi
Referencer

:: BEC AS

...Valeur Akademi har bidraget til udvidelse af vores kundekreds. :: Læs mere