Søg
Akademi

Kursusholdere

Karin Valeur

Karin2

 

 

Else Gammelgaard Madsen

Else2

 

 

 

 

Hanne Nilia Sørensen

Hanne_Kursusholder

 

Karin Valeur er partner og stifter af Valeur A/S. Karin etablerede Valeur A/S i 1992, og i dag arbejder virksomheden B2B med opsøgende salgsarbejde, mødebooking samt kundeservice og har over 40 ansatte.

Karin har i løbet af 25 år fundet en struktureret tilgang til opsøgende salgsarbejde i alle tænkelige brancher. Den strukturerede metode er til gavn for virksomhedens kunder og til gavn for Valeur A/S, som i dag er en sund og anerkendt vækstvirksomhed.

 

Else Gammelgaard Madsen har været hos Valeur A/S siden 2011 og afholder hovedsageligt kurser i God Kundeservice hos Valeur A/S. Else er uddannet ICC Coach, Insights Discovery Konsulent, Stress Management Konsulent samt Image Konsulent og har i 2010 afsluttet en PgD i Coaching & Development fra University of Portsmouth.

Else har over 25 års professionel erfaring som kursusleder, træner, konsulent, foredragsholder samt image-coach og har en solid erfaring fra erhvervslivet inden for et bredt udvalg af brancher og jobfunktioner. Hun er beskikket censor på akademiuddannelsen Coaching i Organisationer, Coaching og Konflikthåndtering og Ledelse i Praksis.

 

Hanne Nilia Sørensen har solid ledelseserfaring samt et bredt branchekendskab. Udover solid erhvervserfaring, har hun Universitets Diplom i Offentlig Ledelse og løbende suppleret med forskellige efteruddannelsesforløb heriblandt merkonomkurser.

Hun har en baggrund som leder i kommuner og hospitalsenheder med mange års erfaring i Public Management, projektledelse, driftsledelse, personaleledelse, ledelse af innovation og vækst, strategi. og organisationsudvikling samt udvikling af strukturer og kulturer, herunder performance. Hanne

Nilia Sørensen har tilmed indgående erfaring med salgsmøder på direktionsniveau, B2B salg af ydelser i det private erhvervsliv og B2C

 


Kontakt Valeur Akademi
Referencer

:: BEC AS

...Valeur Akademi har bidraget til udvidelse af vores kundekreds. :: Læs mere