Søg
Akademi

Hvordan arbejder vi?

Valeur A/S Akademi er opstået på baggrund af vores mange års erfaring med salg, telemarketing og mødebooking samt ikke mindst på grund af vores tilgang til god og nærværende kundeservice.

Valeur Akademi består af både:

  • kurser - enten hos jer eller hos Valeur A/S
  • salgscoaching
  • rådgivning
  • foredrag

Øg din virksomheds vækstpotentiale

Vi ønsker ikke at konkurrere med erhvervsskolerne og gennemfører derfor træning og kurser udelukkende i det arbejde, vi selv udfører i dagligdagen - det er din sikkerhed for, at vi ved, hvad vi taler om.

Vi har opbygget en viden, som kan være nyttig for andre virksomheder, der ønsker at optimere deres opsøgende indsats, få bedre kundeservice eller modtage anden almen træning/undervisning i, hvordan man øger sin virksomheds vækstpotentiale.

Vi kan ruste dine medarbejdere med de fornødne kompetencer, som i sidste ende vil give virksomheden et forhøjet salgspotentiale. Det kan være receptionisten, der skal trænes i god telefon- og kundeservice. Det kan også være jeres Key Account Manager skal have sine mødebooking-kompetencer støvet af, så der kommer flere emner i virksomhedens pipeline.

Vi ved, hvordan man vækster

Valeur A/S er blevet kåret som Gazelle fem år i træk fra 2006 til 2010 og er i den forbindelse også udnævnt til Supergazelle i 2010 sammen med blot 12 andre danske virksomheder. Dermed kender vi formlen på, hvordan man skaber en sund, solid og vækstfrodig virksomhed. Det er den formel, vi altid selv har indtaget, og som har bidraget til, at Valeur A/S udelukkende har oplevet vækst siden virksomhedens etablering i 1992.

Tag kontakt til Valeur Akademi, hvis du ønsker at høre, hvorledes vi kan bidrage med viden og træning med henblik på at booste jeres salgspotentiale. Du kan også læse mere på nedenstående sider:

Du kan bestille et kursus eller stille spørgsmål ved at udfylde kontaktformularen til højre - så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kontakt Valeur Akademi
Referencer

:: Plantorama Planteservice

...Jeg har lært at strukturere mit salgsarbejde. :: Læs mere