Søg
Akademi

Foredrag v/Karin Valeur

"Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er supergazellerne! Virksomheder, som har ydet en præstation, der er Superman værdig. De er alle blevet kåret som gazelle minimum 5 år i træk. Også i 2010, der må betegnes som værende det hidtil sværeste år at blive gazelle. Usædvanligt."

Således skrev Børsen den 28. september 2010 og fortalte en historie om, hvordan Karin Valeur tog skeen i den anden hånd og udtænkte en ny vækstplan for sit livsværk, og som nu er gazelle for femte år i træk.

Karin Valeur tilbyder at holde foredrag for netværk, foreninger, virksomheder og f.eks. uddannelsesinstitutioner. Kontakt Karin Valeur for en nærmere drøftelse omkring indehold.

Emner til foredrag:

 • Hun udtænkte en ny vækstplan
  Gazelle 5 gange i træk
 • Fokus på salg
  Struktureret opsøgende salgsarbejde giver nye kunder
 • Iværksætteren
 • Kvinder kan
 • Historien om et påbegyndt generationsskifte
  For "alle børn " og Family Governance" i den mindre virksomhed

Valeur A/S er en solid og erfaren virksomhed, som har oplevet flere af markedets op- og nedture. På trods heraf har Valeur A/S bevaret et målrettet fokus og ikke mindst positive tal på bundlinjen.

Ydermere har Valeur A/S stiftet bekendtskab med alle de brancher og forretningstyper, som eksisterer på det danske marked, hvilket har givet anledning til nogle store udfordringer, men også nogle meget lærerige og udfaldsgivende situationer.

Historie- og vidensbanken hos Valeur A/S er derfor vokset, og vi oplever ofte, at andre virksomheder eller organisationer ønsker et råd eller et eksempel på en case, som kan hjælpe dem videre i en given situation.

Af den grund har vi hos Valeur A/S besluttet at dele lidt ud af erfaringen ved at tage ud på besøg hos virksomheder, skoler eller andre organisationer for at holde foredrag og fortælle, hvorledes Valeur A/S og vores kunder har oplevet succes på forskellig vis.

Du kan bestille et foredrag eller stille spørgsmål ved at udfylde kontaktformularen til højre - så kontakter vi dig hurtigst muligt. Få vores produktark her.

Kontakt Valeur Akademi
Referencer

:: Plantorama Planteservice

...Jeg har lært at strukturere mit salgsarbejde. :: Læs mere