Søg
Akademi

Akademi

Valeur A/S er blevet kåret som Gazelle fem år i træk fra 2006 til 2010 - og er i den forbindelse også udnævnt til Supergazelle i 2010 sammen med blot 12 andre danske virksomheder. Dermed kender vi formlen på, hvordan man skaber en sund, solid og vækstfrodig virksomhed.

Det er en formel og medicin, som vi altid selv har indtaget, hvilket har betydet, at Valeur A/S udelukkende har oplevet vækst siden virksomhedens etablering i 1992.

25 års erfaring fornægter sig ikke

Med Valeur Akademi er vi altid klar til at videregive noget af den viden og de kompetencer, Valeur har opbygget gennem tiden. Kompetenceniveauet hos Valeur A/S har siden virksomhedens oprindelse i 1992 været støt stigende og er således også meget bredt.

Vi har som virksomhed opereret bredt inden for stort set alle brancher på det danske marked, hvilket har givet Valeur A/S et bredt og indgående kendskab til marketing. Ydermere har Valuer A/S en vidensrig medarbejderstab inden for mødebooking og kundeservice, der med mange års erfaring samt uddannelser inden for coaching, service og salg kan give jeres medarbejdere udbytterig træning og booste deres performance.

Valeur Akademi er således en sammensætning af de kompetencer, der er i virksomheden. Kompetencer, hvorudfra vi har opbygget følgende kursusforløb:

Som virksomhed kan det desuden være nyttigt at få inspiration fra andre virksomheders succeser og erfaringer. Det kan være som en peptalk for medarbejdere, et inspirationsforedrag for ledere eller samlet set et motivationsoplæg for hele virksomheden eller dennes netværk.

I sidemenuen til højre kan du se det samlede udbud fra Valeur Akademi.

Du kan bestille et kursus eller stille spørgsmål ved at udfylde kontaktformularen til højre, eller kontakt os i dag til en uforpligtende snak.

Kontakt Valeur Akademi
Referencer

:: Horsens Kommune

...Kurset har bidraget til, at vi yder en mere ensartet service. :: Læs mere